Nordfjord Kjøtt

Kvifor verte lærling i bedrifta?

Nordfjord Kjøtt er en av Norges største private kjøttprodusenter. Anlegget består av slakteri, kjøttskjæring, kjøttforedling og ferdigmat. Vi produserer årlig ca 25.000 tonn ferdige produkter til Rema 1000.

Korleis verte lærling i bedrifta?

Du må ha interesse for mekaniske fag eller automasjon samtidig som du er en ansvarlig person med evne til å jobbe både selvstendig og i team. Nordfjord kjøtt setter strenge krav til sikkerhet og hygiene i arbeidet. En god og velformulert søknad kombinert med gode karakterer i både teoretiske og praktiske fag er en forutsetning for å kunne komme på intervju.

Kva vil det seie å værte lærling i bedrifta?

Du vil få varierte oppgaver i et hektisk miljø. Maskinparken vår består av alt fra jekketraller og trucker, til robotiserte pakkemaskiner. Vi har eget verksted, men mesteparten av arbeidet foregår ute i avdelingene.

Kvar er bedrifta lokalisert?

Bedrifta er lokalisert i Loen i Nordfjord.

Kven vert kolleganene på jobben?

Som lærling hos Nordfjord Kjøtt har du 300 kollegaer fordelt på 60.000 kvadratmeter bygningsmasse.

Kor tid er søknadsfrist og oppstart på lærlingstida?

Ingen spesiell frist på søknad.