Stad Kystbygg

Kvifor verte lærling i bedrifta?

Stad Kystbygg As er ei fortrinnsvis ny bedrift med stort fokus på nyskaping i tømrerfaget. Vi har eit ganske artig konsept med kompetanse både innen den gamle byggeskikken «grindbygg» og elementbygg. [Tekstbrytingsskift]Vi har eit godt og ungt arbeidsmiljø. Lærevillige tømrere som like gjerne tar imot læring fra lærlingen og omvendt.

Korleis verte lærling i bedrifta?

Vi har søknadsfunskjon på heimesida vår www.stadkystbygg.no der kan en legge inn søknad. Ring oss gjerne for en hyggelig samtale!

Kva vil det seie å værte lærling i bedrifta?

Som lærling hos Stad Kystbygg As blir du en del av eit faglig sterkt team som bygger gode relasjoner. Du blir med på eit lærlingløp oppsett i samarbeid med Opplæringskontoret Nordfjord, og får god oppfølging både fra opplæringskontor og arbeidsgiver.

Kvar er bedrifta lokalisert?

Stad Kystbygg AS er lokalisert på Stadlandet i nye Stad Kommune. Vi har pr dd kontor/administrasjon i sentrum av Leikanger. Samt produksjonshall lokalisert i Stad næringspark.

Kven vert kolleganene på jobben?

Vi i Stad Kystbygg AS er ein gjeng som er spredt i alder med mykje erfaring. Vi har både tømrermester, tømrere, lærlinger og ufaglerte.

Kor tid er søknadsfrist og oppstart på lærlingstida?

Søknadsfrist er ikkje fastsatt. Vi ser etter den rette lærlingen til vår bedrift og i den forbindelse er det åpent å søke året rundt.  Oppstart for læretid blir avtalt etter søknad er komt inn.